Február

 

február 28. péntek 17 óra: Rozványi Dávid: Boldogságbolt

Rozványi Dávid: író, költő, közgazdász és gondolkodó. Több regénye, novellája és verse jelent már meg. Ezek közül a legismertebb a Boldogságbolt, melyet 2012-ben írt. Írói hitvallása: fontos, hogy mindenki meglássa önmagában az isteni csodát...

Amikor az idei Patrocíniumra készült a Piarista Diákszínpad, még nem ismertük ezt a gondolatot, mint ahogyan a szerzőt sem! Nagy hiba volt.... Az egyik tagunk hozott egy rövid novellát, ami már az első olvasatra érdekes, meglepő volt...Az előadás után felkerült az internet hálójára néhány kép és egyszer csak kaptunk egy levelet...az írótól. Így kezdődött a mi ismerkedésünk. Ki is Rozványi Dávid? Mi is szeretnénk tudni, ezért gondoltuk, hogy meghívjuk, előadjuk a novelláját, majd beszélgetünk vele.....várjuk!
 

február 29. szombat 16 óra. Nyitott meditáció… A belépés díjtalan!


A Bütykölő szakkör foglalkozásai péntekenként 17 órakor kezdődnek:

február 28. álomháló, álommanó készítése, kedves puha figurák varrása

A foglalkozásokon sokféle alkotás elkészítésére van lehetőség, kreatívkodni szerető kicsiket és nagyokat egyaránt várunk! A szakköri foglalkozásokon az anyagköltség 500 Ft. Bővebb felvilágosítást Csonkáné Sörös Katalin szakkörvezető nyújt a 30/916-7664-es telefonszámon!

 

Kondicionáló torna hétfőn 18.15 órakor, kedden és csütörtökön 8.30 valamint csütörtökön 18 órakor.  A koordináció és az izomcsoportok fejlesztése. A foglalkozásra polifoam valamint igény szerinti mennyiségben víz szükséges. Az edzéseket Fehérváriné Tomcsányi Andrea vezeti (30/203-1854)

 

Senior örömtánc Zsuzsival péntekenként 8.30 órától.  A foglalkozásokra várjuk az 50 év felettieket. A táncórákat Faragóné Zsuzsi vezeti. Nem kell hozni táncpartnert, és nem kell előzetes tánctudás sem. Nemcsak fizikai mozgás, hanem agytorna is egyben. Kíméletes sporttevékenység. Csak egy kényelmes váltócipő és víz szükséges. További információ: Faragóné Tóth Zsuzsanna, 06-20/235-89-70

 

Hatha jóga hétfőn 19 és csütörtökön 18 órakor kezdődik. A foglalkozásokat Bordákné Kovács Anita jóga-oktató vezeti. Tel: 20/ 548-90-43

 

A Kreatív Alkotók Köre február 29-én, szombaton tart összejövetelt Burda Zsuzsa és Móczi Sándor képzőművészek vezetésével.

 

Vissz-Hang Vegyeskar pénteken 19.30 órától tartja próbáját, amelyet Kiss Veronika és Szodfridt Gyula  énektanárok vezetnek.

 

En l’ air tánccsoport: jazz- és moderntánc. Táncórák: alsósoknak hétfőn 17.30 órától, óvodásoknak szerdán 16 órától, felsősöknek pénteken 17.30 órától. Csoportvezető: Csonka Réka Orsolya tánctanár. Jelentkezés és bővebb felvilágosítás: facebook: En l’ air tánccsoport, e-mail: enlairdance.reka@gmail.com ill. (06 20 960 9290)

 

HUNGARYthmic TSE rocki edzése: Varga Eszterrel (70/430-2174) ovisoknak, kisiskolásoknak, kedden és csütörtökön 17 órától.

 

március 1. vasárnap 9-16 óra: Tanulásról nem csak agykontrollosoknak (11 éves kortól)

A tanfolyamon megtanulhatod, hogy hogyan csökkenthető a tanulási idő, hogyan lehet a megtanult ismeretanyagra hosszú távon emlékezni, hogyan javíthatóak az osztályzatok, hogyan készül az ELMETÉRKÉP. Részvételi díj: 10 000 Ft. A tanfolyamot vezeti: Bódi Andrea gyermek agykontroll oktató. Jelentkezni a Fehér Ló Közösségi Házban lehet a 206-307-es, vagy a 06-30-976-7664-es telefonszámokon Csonkáné Sörös Katalinnál, vagy az andrea.bodi@aon.at e-mail címen.

március 14. szombat 18 óra Art mozi: A művészet templomai. Firenze és az Uffizi képtár

A speciális technikával, kimagasló minőségben készült ismeretterjesztő alkotások lehetővé teszik, hogy a nézők belefeledkezhessenek az egyetemes művészet kiemelkedő remekműveinek szépségébe.

A művészet templomai sorozat filmje egy többrétegű utazás az itáliai reneszánsz bölcsőjébe, a korszak legjellemzőbb műremekeinek megismerésén keresztül. A közel húsz helyszínen forgatott film bejárja a város leghíresebb épületeit és tereit, a Medici-palotától kezdve a Szépművészeti Akadémián át a Ponte Vecchio-ig, majd Firenze leghíresebb galériája, az Uffizi-képtár kincseit, Michelangelo, Raffaello, Leonardo, Botticelli, Tiziano és további művészóriások alkotásait tárja a nézők elé.

A játékfilmes elemekkel vegyített, virtuális tárlatvezetés rendhagyó idegenvezetője a reneszánsz patrónusok kvintesszenciája, a Simon Merrels által alakított Lorenzo de’ Medici, aki minden egyes műről beszámol, apróbb jellegzetességeit is ismerteti a nézővel. Újszerű, „történetmesélő” narrációját Prof. Antonio Natali, az Uffizi képtár igazgatója és Arturo Galansino, elismert reneszánsz-specialista egészítik ki, akik a képtár számos kincséről behatóbb elemzést adnak. “Aki ismer egy műalkotást, úgy olvassa, akár egy verset vagy regényt” – von párhuzamot a különböző művészeti ágak között a professzor. A film művészettörténeti szempontból igazi kuriózum, mivel egy felbecsülhetetlen értékű Leonardo-mű restaurációs eljárását is bemutatja. A háromkirályok imádása című, a nyilvánosság előtt 2011 óta nem látható festményt a mozinézők láthatják elsőként eredeti fényében. Marco Ciatti, a Kőtár műhelyének vehetője számol be a restauráció eredményeiről, a rejtett részletekről és az alkalmazott technikákról, amelyekre a feltáró munka során derült fény.

A belépőjegy ára: 800 forint

 

március 3.  kedd 15 óra: Retro Film Klub. A programban egy Hemingway–novella feldolgozása szerepel  szerelemről, halálról, tisztességről… A címben szereplő hegy Afrika legmagasabb pontja, 19710 láb magas, hóval borította hegy. Közel a nyugati csúcshoz egy leopárd megfagyott tetemére bukkantak. Senki sem tudta megmagyarázni, mit keresett a leopárd ilyen magasan...? Egy híres író és vadász sebesülten fekszik Afrikában. A vízilovak tömeges úszó vonulását akarta közelebbről lefényképezni, amikor megtörtént a tragikus baleset. Addig, amíg a betegszállító repülőgépre vár, emlékezetében leperegnek életének legfontosabb eseményei. A halál közelségében megérinti és megérti a leopárd rejtélyét, miért is fekszik több ezer méter magasban, megfagyva a Kilimandzsáró tetején. Az Éghez oly közel… Legendás a szereposztás. Gregory Peck, Susan Hayward és  Ave Gardner

(108 perc, 12 éven felülieknek!)

 

március 2. péntek 9 óra: Barsi Ernő megyei népdaléneklési minősítő verseny az 1-4., valamint a „Tiszán innen, Dunán túl” országos  népdaléneklési minősítő verseny az 5-6., 7-8. és 9-13. évfolyamos tanulók számára.

 A területi forduló célja a magyar népdalkincs őrzése, megismertetése, a megyei fordulóra való bejutás.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

március 13. péntek 18 óra: „Egy kis Kína”. Szabó Béla fotóművész kiállításának megnyitója.

A kiállítást Keresztény Gyula a Fehér Ló Közösségi Ház intézményvezetője nyitja meg.

"Őszintén be kell vallanom számomra Kína nem tartozott „a halálom előtt még látnom kell” kategóriába. Mikor jött a lehetőség, hogy a Magyar Fotóművészek Szövetsége  delegációjának tagjaként eljussak és egy kiállításon bemutatkozzak a világ másik végén, eléggé sokat gondolkodtam, menjek vagy ne menjek.

Köszönet Szamódy Zsoltnak és feleségemnek, hogy bíztattak. Hát belevágtam! Egyetlen nyelvet beszélve a fénykép nyelvezetét. Őszintén be kell vallanom Kína elragadott, bámulatba ejtett és csodás élményt adott.

Hogy milyen Kína? Mint Wei, a közel három évtizede hazánkban élő festőművész, majd sikeres üzletember és fotóművész fogalmazta: Kínában minden nagy, sok emberrel. Mi itt a 93 ezer m2 területen és majd 10 milliós országunkban ezt nem is értjük, felfogni is nehéz. Ehhez el kell menni és

akkor érhetik az embert élmények.

Köszönöm, hogy ott lehettem, belepillanthattam az életbe, a tájba és megismerkedhettem olyan emberekkel, akikkel csak gesztusokkal értettük meg egymást, de ez működött.

Köszönet az útitársaknak: Benkő Imre, Hajdú József, Kőműves Kata, Kőhalmi Péter, Szamódy Zsolt Olaf, Wei Xiang fotóművészeknek az együtt töltött időért."

 

március 19-20. A Holdkirály palotája - Aranyszamár Színház Interaktív mesejáték bábokkal

“Laimét a Holdkirály magával ragadta,
fekete várába hét lakattal zárta.
Nyergeld fel lovadat, indulj messzi útra,
fel az égbe, alá a tengerbe, a látóhatáron túlra…”

Te is segíthetsz kiszabadítani a szépséges leányt: locsogj, mint a tenger, kopogj, mint a kövek, ciripelj, mint a kabócák, s meglátod, a szerelmesek újra egymásra találnak.

Az előadás a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Ajánljuk mesénket 4 – 144 éves korig.

Író: Szász Ilona
Tervező: Orosz Klaudia Jászai-díjas
Zeneszerző: Novák János Jászai-díjas
Rendező: Szívós Károly Blattner-díjas

Játsszák: Baranyai Anita, Érsek-Csanádi Gyöngyi, Csillag Botond

Előadások:

csütörtökön 9 órakor a Vasgyúró, 10.40 órakor a Kőmorzsoló bérlet, 14 órakor a Mesetár-bérlet előadásaként a Széchenyi - teremben

pénteken 9 órakor a Fehérlófia, 10.40 órakor a Fehérpaci, 14.30 órakor a Csodaló – bérlet előadásaként a Fehér Ló Közösségi Házban.

A Fehér Ló előadásaira belépőjegyet is lehet vásárolni 1200 forintos árban!

 

március 21. szombat 18 óra. Akik maradtak - magyar filmdráma, 83 perc, 2019. Egy kamaszlány és egy középkorú férfi egymásra találásának megható hangvételű története a második világháború után. Mindketten sokat veszítettek, és mindketten szeretnének új életet kezdeni, miközben körülöttük már a Rákosi-rendszer diktatúrája alakul. Vajon túl lehet-e élni a múlt és a jövő tragédiáit, ha összekapaszkodnak azok, akik még megmaradtak?

rendező: Tóth Barnabás, forgatókönyvíró: Muhi Klára Tóth Barnabás,  zene: Pirisi László,  operatőr: Marosi Gábor

Szereplők: Hajduk Károly, Szőke Abigél, Nagy Mari, Horkay Barnabás, Simkó Katalin, Lukáts Andor

A belépőjegy ára: 500 forint
 

március 22. vasárnap 13-18 óra: Egészségnap

A Vajdaságért Alapítvány szervezésében, a Lions Klub támogatásával "Edd magad egészségsre" címmel várjuk az érdeklődőket az Egészségnap Mosonmagyaróvárért rendezvényünkre. Bemutatkozik az Eleki Életmódközpont, ahol a testi-lelki egészség visszaállítását hatékony terápiákkal, kezelésekkel segítik elő - Előadó: Somogyi Lehel életmód-tanácsadó. Lesz ételbemutató, kóstolás, ételkészítési tanácsok. Előadások is lesznek:  A szívinfarktus megelőzése saját kezünkben van.  Előadó: dr. Pásztor Judit, Lelki egészség félelmeink közben. Világjárvány, bizonytalan jövő és egyéni problémák viszontagságaival szemben Előadó: Molnárné Hoós Judit, lelkigondozó. A programot színesíti  egy kis frissítő torna, ingyenes egészségügyi állapotfelmérés: testzsír- és vérnyomásmérés, szívműködés-vizsgálat, egészségéletkor-számítás, életmód-tanácsadás, hát- váll- és nyakmasszázs.

A programban ételbemutatók és kóstolás is szerepel a New Start konyha receptjei alapján.Speciális diéták, különböző betegségek megléte esetén (cukorbetegek, laktózmentesek,glutén érzékenyek diétája) ételkészítési tanácsok. Beszerezhetők: Egészségügyi témájú könyvek és CD-k.

A belépés ingyenes, de adományokat várunk a Vajdaságért Alapítvány javára! Szeretettel várunk minden érdeklődőt! www.elekieletmodkozpont.hu

 

március 13. és 27. péntek 20 óra: CultFilmClub. A filmklubban az ezredforduló filmművészetének megkerülhetetlen alkotásai láthatók. (film info: 06 20 6111 004)
 

március 22.  vasárnap 10 óra Babaszínház: Tütü autó  (Vaskakas Bábszínház)

Tütü-tutu autó, felharsan a dudaszó! Tütü, vigyázz, gyorsan jövök, Fát, virágot kikerülök. Autóval, kishajóval, robogóval, vagy traktorral, Én senkit el nem ütök. A Vaskakas Bábszínház Aprók Színházi játéka utazásra hívja a legkisebbeket. Útra kelnek, vízre szállnak, felhők közt is kocsikáznak!

Dramaturg és rendező: Kocsis Rozi Blattner Géza-díjas
Zeneszerző: Rab Viki

Játssza: Bora Levente és Vitányi-Juhász István

Az előadás után kézműveskedés, játék lehet.

A belépőjegy ára: 800 Forint gyermek számára, 1200 Forint felnőtt kísérő számára, mely megvásárolható a Fehér Ló Közösségi Ház nyitva tartási idejében.
Javasoljuk, hogy a belépőjegyet elővételben vásárolják meg, mert a babaszínházi előadásokat csak korlátozott számú néző tekintheti meg!

 

március 24. kedd 17.30 óra: Növendékhangverseny

A Mosonyi Mihály Zeneiskola növendékeinek koncertje. Belépőjegyet nem kell vásárolni, mindenkit szeretettel látunk!

 

március 28. szombat 17 óra Táncház: A kicsiket várjuk, akik a Fészekalja Zenekar muzsikájára ismerkedhetnek a népi játékokkal, egyszerűbb táncokkal, bütyköldével, ahol Csonkáné Sörös Katalin várja valami meglepetéssel a gyerekeket. 19 órakor a Sárarany Zenekar ad koncertet. 20 órától a felnőtt táncházba várjuk mindazokat, akiknek táncolni van kedvük, vagy csak hallgatni szeretnék a Sárarany Zenekar muzsikáját. A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma Csoóri Sándor Programjából valósul meg.


március 29. vasárnap 18 óra: Vad erdők, vad bércek - A fantom nyomában - magyar természetfilm

- kibővített szélesvásznú moziverzió, 65 perc

Fantom járja az erdőt. Megpillantani szinte lehetetlen, a nyomai viszont annál többet árulnak el róla. Hóba süppedő léptei azt, hogy a völgy felé vette az irányt, az üregben a száraz avar, hogy itt töltötte a nappali órákat, a zsákmány maradványa, hogy mire vadászott.

Miközben követjük őt, megismerjük az erdőt, ahol él. Bejárjuk a folyóvölgyeket, a mély szurdokokat, a napfényben fürdő bérceket, a ködbe vesző hegyoldalakat - a Magyarország és Szlovákia határán húzódó Északi- középhegységet, ezt a különleges átmeneti zónát a Kárpátok és az Alföld között.
korhatár: 6 éven felülieknek!


Alkotók:     rendező: Mosonyi Szabolcs, Bagladi Erika
zeneszerző: Mátyás Attila Merkaba
vágó: Mosonyi Szabolcs
narrátor: Varga Gábor

Forgalmazó: Pannonia Entertaiment
Bemutató: 2020. március 26.

A belépőjegy ára: 800 forint

 

A Bütykölő szakkör foglalkozásai péntekenként 17 órakor kezdődnek:

március 6. Tavaszváró ajtó- és lakásdíszek, nem hervadó és mosolygó virágok készítése. De készítünk gyöngyből kokárdát és más díszeket is!

március 13. Húsvétváró függődíszek készítése, és folytatódik a gyöngyfűzés

március 20. A tavasztündér birodalmában: festett és ragasztott díszek, zöld manók és tündérkék barkácsolása

március 27. Látogatás a húsvéti nyúl műhelyében: üdvözlőlapok, nyuszi figurák készítése és tojásfestés…

A foglalkozásokon sokféle alkotás elkészítésére van lehetőség, kreatívkodni szerető kicsiket és nagyokat egyaránt várunk! A szakköri foglalkozásokon az anyagköltség 500 Ft. Bővebb felvilágosítást Csonkáné Sörös Katalin szakkörvezető nyújt a 30/916-7664-es telefonszámon!

 

március 6. péntek 17 óra: Kezdő fotótanfolyam. A kurzus 9 alkalmas, melynek keretén belül megismerkedünk a fotózás alapvető fogalmaival, kifejezéseivel és mindezek mellett a megszerzett tudást gyakorlatba is átültetjük. Képelemzést is tartunk, folyamatosan tudsz majd szaktanárral konzultálni. A tanmenet tartalmazza az általános gépismeretet, az épületfotózást, a természet fotózást, a porté fotózást és az utómunkálatokat is.
A tanfolyamon való részvétel regisztrációhoz kötött. (www.univerzumfoto.hu)

 

március 21. szombat: A KARNEOL  stúdió foglalkozásai.

Gyermek fejlesztő festőtanfolyam  9-12 óráig kb. 9-15 éveseknek.

14-18 óráig Intuitív festő tanfolyam felnőtteknek

Bővebb felvilágosítás: Kapitány-Pálffy Enikő. Információ, jelentkezés: 70/335-8871

www.karneolstudio.hu


Jump and Fun interaktív, játékos angol foglalkozások – zenével ovisoknak 5-12 fős csoportokban. A foglalkozások időpontja: szerda 16.30 órától. Csoportvezető: Kósa Ari. Bővebb információ: 70/2822617
 

március 3, 17 és 31. kedd 16.30 óra. Origami – a papírvarázslat titkai! Ajánlott azoknak, akik szeretnek kézműveskedni, szeretnek kikapcsolódni, feltöltődni. Idősebbeknek az agy és a test karbantartásában segít. Szakkörvezető: Möhöly Magdolna. Érdeklődni a 30/6916-7664-es telefonszámon lehet!

 

Baba-mama jóga keddenként 10.30 órától. Ajánlott szülés után a 8-10. héttől, kb. 10 hónapos korig. A csoporthoz bármikor lehet csatlakozni. A foglalkozást Bordákné Kovács Anita (20/548-9043) védőnő vezeti.

 

Március 11. és 25. szerda 10 óra: „Kerekecske-dombocska” Játékos foglalkozások óvodába készülőknek (és már óvodába járóknak). Mondókák játékos mozgással, énekkel. Mesék, versek, bábok, korosztályos egyszerű játékok, játékismertető szülőknek. Óvodaérettségről kötetlenül. Foglalkozásvezető: Csibáné Csilla óvónő. Részvételi díj: 500 forint alkalmanként. Jelentkezés: 30/916-7664
 

Színjátszó szakkör: március 7-én és 21-én szombaton 16 órától. Csoportvezető: Bognár Sára. info.: 30/3894640

 

Szeretettel várjuk kedves látogatóinkat mozgásművészeti csoportjainkba!

Kondicionáló torna hétfőn 18.15 órakor, kedden és csütörtökön 8.30 valamint csütörtökön 18 órakor.  A koordináció és az izomcsoportok fejlesztése. A foglalkozásra polifoam valamint igény szerinti mennyiségben víz szükséges. Az edzéseket Fehérváriné Tomcsányi Andrea vezeti (30/203-1854)

 

Senior örömtánc Zsuzsival péntekenként 8.30 órától.  A foglalkozásokra várjuk az 50 év felettieket. A táncórákat Faragóné Zsuzsi vezeti. Nem kell hozni táncpartnert, és nem kell előzetes tánctudás sem. Nemcsak fizikai mozgás, hanem agytorna is egyben. Kíméletes sporttevékenység. Csak egy kényelmes váltócipő és víz szükséges. További információ: Faragóné Tóth Zsuzsanna, 06-20/235-89-70

 

Hatha jóga hétfőn 19 és csütörtökön 18 órakor kezdődik. A foglalkozásokat Bordákné Kovács Anita jóga-oktató vezeti. Tel: 20/ 548-90-43

 

A Phoenix Tribal Hastánccsoport szerdán 18 órától tart próbát. Csoportvezetők: Rába Marianna  (Maya) és Kovács Lilla. A csoporttagok így együtt 6 éve gyakorolják a hastánc művészetét. Fellépéseiken a hastánc több stílusát is bemutatják. A koreográfiákat közösen álmodják meg és hozzák létre.

 

Várandós jóga szerdánként 17.30 órától.  A várandósság 14. hetétől a szülésig végezhető. Felfrissíti a testet és a lelket, mely a babára is jó hatással van. Cél a kiegyensúlyozott, magabiztos várandós anyuka, aki boldogan várja születendő gyermekét. A csoporthoz folyamatosan lehet csatlakozni. A foglalkozást Bordákné Kovács Anita vezeti. Tel: 20/ 548-90-43

 

Zumba keddenként 18.30 órától. A foglalkozást Lőrincz Sára edző vezeti.

 

Klubok:

AA csoport (szenvedélybetegek klubja) összejövetele keddenként 18 órakor.
 

Aktív élet egészségesen- életmód klub. Ingyenes állapotfelmérés és előadás március 9-én, hétfőn 17 órától.  A foglalkozást Füleki Rozália vezeti: Információ: 06 / 30-291-5242.

 

Fonal-ART Textilművészeti Szakkör: Fő profilunk a szövés, de más technikákkal is ismerkedünk, úgymint a textilfestés, tűnemezelés, gyöngyfűzés, gyöngyszövés, kötés, horgolás, fonás. Készítünk lakásdíszeket, ékszereket, ruházati kiegészítőket, ajándéktárgyakat.

Foglalkozások: március 4. és 18. szerda 17.00-tól 20.00-ig

Szakkörvezető: Bernáth Judit textilművész. Tagdíj: 1000Ft/ hó plusz anyagköltség. Korhatár: 16 éves kortól. Várjuk baráti hangulatú foglakozásainkra! Jelentkezni a 30/916-7664-es telefonszámon lehet.

 

A Kreatív Alkotók Köre március 14-én és 28-án, szombaton tart összejövetelt Burda Zsuzsa és Móczi Sándor képzőművészek vezetésével.

 

Mo-Horda Klub összejövetele március 18. szerda 9.30 óra.  www.facebook.com/mohordaklub

 

Reiki március 2. és 16. hétfő 18 óra. Itt az univerzális életenergia segítségével gyógyulhatnak a résztvevők. A foglalkozást Elek Csilla és a mosonmagyaróvári Reiki kör önkéntes segítői vezetik.

 

Vissz-Hang Vegyeskar pénteken 19.30 órától tartja próbáját, amelyet Kiss Veronika és Szodfridt Gyula  énektanárok vezetnek.

 

Zenebölcsi hétfőnként 10 órától. Az éneklés, a ritmus a gyermek természetes szükséglete.  A kisgyermekek korai zenei fejlesztése a legteljesebb személyiség kialakulása érdekében éppen olyan jelentős, mint a beszédkészség fejlesztése. Azok a gyermekek, akik szinte születésüktől kezdődően kapcsolatban állnak a zenével, más tevékenységekben is sikeresebbek lesznek, mint azok, akiket kevés hang vett körül. Az énekes, mondókás foglalkozásra a 9 hónaposnál idősebb babákat várjuk. A foglalkozást Pusztai Kinga (20/970-8122) zenepedagógus vezeti.

 

Zeneovi a zenebölcsiből már „elballagott” óvodásoknak.  Cél a hallásfejlesztés, alapritmusok megismerése, zenei memóriatréning kreatívan. A foglalkozást vezeti: Pusztai Kinga (20/970-8122) zenepedagógus, szerdán 16.30 órakor.

 

Gyerekcsoportok:

Balett foglalkozás keddenként 16 órától ovisoknak, 17 órától iskolásoknak, haladóknak. A foglalkozást Zuber Éva (30/916-3775) balettmester vezeti. 

 

Break suli (Madkidz): hétfőn és szerdán. Edző: Lippert Márton (HedoniZm Crew). Bővebb információ, jelentkezés: 30/733-8001

 

En l’ air tánccsoport: jazz- és moderntánc. Táncórák: alsósoknak hétfőn 17.30 órától, óvodásoknak szerdán 16.30 órától, felsősöknek pénteken 17.30 órától. Csoportvezető: Csonka Réka Orsolya tánctanár. Jelentkezés és bővebb felvilágosítás: facebook: En l’ air tánccsoport, e-mail: enlairdance.reka@gmail.com ill. (06 20 960 9290)

 

HUNGARYthmic TSE rocki edzése: Varga Eszterrel (70/430-2174) ovisoknak, kisiskolásoknak, kedden és csütörtökön 17 órától.

 

OKAY-DANCE tánccsoport hétfőnként tart próbákat, ahol disco táncot tanít nagycsoportos óvodások és általános iskolások számára.  A foglalkozást Pappné Varga Zsuzsa vezeti (30/7187505).


 

 


© 2014 Powered by WebSiter