Fehérló Közösségi Ház

 


augusztus


 

Augusztus 20-án, hétfőn 10 óra 45 perckor a Szent István szobornál hagyományos ünnepi megemlékezés lesz. Az ünnepség szónoka a 2017-ben Pro Urbe Mosonmagyaróvár kitüntető cím birtokosa Thullner István helytörténész, nyugdíjas történelem tanár.  Ezt követően „Szent István ünnepén …”  címmel ünnepi műsor lesz.  Közreműködők: a Haller János Általános Iskola, Szakközépiskola és Szakiskola tanulói (Felkészítő tanár: Lányi Ildikó), az En l’ air tánccsoport, (csoportvezető: Csonka Réka Orsolya), Léber-Frank Anita és Léber László.  A megemlékezés után a résztvevő szervezetek koszorút helyeznek el a szobornál.

A megemlékezésen közreműködik a Kühne Koncert Fúvószenekar Hernádi Sándor vezetésével és a 70. számú Széchenyi István Cserkészcsapat tagjai.

 

augusztus 18- 19- 20. szombat-vasárnap - hétfő  10-12 –ig, valamint 14-16 óra: Babasarokba

várjuk a pici babákat és tipegőket. Itt nyugodt körülmények között lehet őket tisztába tenni, játszhatnak, valamint kipróbálhatják a klasszikus diavetítő kínálta élményt.

 

Nyári gyerekfilmhét a Fehér Ló-ban: augusztus 17-20. naponta 16 órától:

augusztus 17. péntek: Sing (Énekelj!) amerikai családi animációs film, Az Énekelj! egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista - na jó, azért kissé zsivány is -, de mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja ékkövének a régi fényét: megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét.
Öt versenyző emelkedik ki a többiek közül: egy egér, akinek a hangja és a modora is simulékony; egy félénk tini elefánt, akinek hatalmas a lámpaláza, egy túlhajszolt anya, aki 25 kismalacot gondoz; egy ifjú gengszter gorilla, aki szakítani akar a kétes családi múlttal; és egy punk-rock tarajos sül, aki az arrogáns pasiját igyekszik lerázni magáról. Mind az öten abban a reményben érkeznek Buster színpadára, hogy meg tudják változtatni addigi életüket. 107 perc, 2016.
6 éven felülieknek!

 

augusztus 18. szombat: Minyonok-amerikai családi animációs film. A Minyonok története az idők kezdetétől ered. A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat - a T-Rextől Napóleonig - folytonosan elveszítették, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhantak.
Ám egy Kevin nevű minyonnak van egy terve, és Stuarttal, a lázadó tinédzserrel és az imádnivaló kis Bobbal karöltve nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz főnököt, akit a fajtájuk követhet. A trió izgalmas utazásba kezd, amely végül elvezet a következő lehetséges gazdájukhoz, a Bíbor Túlölőhöz, a világ első női szupergonoszához. A jeges Antarktiszról a 60-as évek New Yorkjába utaznak, majd Londonban kötnek ki, ahol az eddigi legnagyobb kihívásukkal kell szembenézniük: meg kell menteniük a minyon fajt a kipusztulástól. 91 perc, 2015.
12 éven felülieknek!

augusztus 19. vasárnap: Gru  /Despicable Me/ Nem illik az idilli kertvárosi képbe a fekete ház a kiszáradt kertjével. Hátha még a környéken lakók sejtenék, hogy titkos búvóhely lapul alatta. Itt él és dolgozik a velejéig gonosz Gru, aki a zsugor- és fagyasztósugara, valamint a különféle légi és szárazföldi harceszközei révén mindenkit elsöpör az útjából, aki keresztezi terveit. Gru legújabb terve az, hogy ellopja a Holdat. Úgy tűnik nincs senki, aki képes lenne megakadályozni ebben. Senki, hacsak a három árva kislány nem. Margo, Edith és Agnes talán még Gru szívét is meglágyítja. amerikai animációs vígjáték, 95 perc, 2010.

 

augusztus 20. hétfő: Vuk magyar rajzfilm, 74 perc, 1981. Dargay Attila rajzfilm-klasszikusa a rendező 90. születésnapja tiszteletére digitálisan restaurálva visszatér a mozivászonra. Az ismert történet kezdetén "gyermekáldás" van rókacsaládban. Mind életrevaló, de egy különösen csintalan. A szülők úgy vélik, nagyapjára ütött és ezért a Vuk nevet adják neki. Amikor árván marad, nagybátyja, a híres Karak veszi pártfogásába. Befogadja barlangjába és vadászni tanítja. Vuk ügyes tanítványnak bizonyul, és Karak legnagyobb örömére ügyes, bátor rókává fejlődik. Okosságát bizonyítja akkor is, amikor a rókalányt kiszabadítja a vadász fogságából. Egy hajtóvadászat során Karak feláldozza életét a fiatalok megmentéséért. Vuk és Iny családot alapítanak, majd sok borsot törtek a vadász és kutyái orra alá.

Szeretettel várjuk kedves látogatóinkat mozgásművészeti csoportjainkba!

Senior örömtánc Zsuzsival. A foglalkozásokra várjuk az 50 év felettieket.  A táncórákat Faragóné Zsuzsa vezeti. Nem kell hozni táncpartnert, és nem kell előzetes tánctudás sem. Nemcsak fizikai mozgás, hanem agytorna is egyben. Kíméletes sporttevékenység. Csak egy kényelmes váltócipő és víz szükséges. További információ: Faragóné Tóth Zsuzsanna, 0620/235-89-70

 

Fitness-edzések a nyári időszakban: hétfőn 19 órakor, csütörtökön 17.15 órától alakformáló óra. A foglalkozásokhoz polifoam szükséges! Szerdán 19 órától zsírégető óra: koreográfia nélkül, egyszerű lépéskombinációk és erősítő blokkok váltják egymást.

deepWORK® csütörtökönként 18. 15 órától. Atletikus, intenzív, ugyanakkor különleges edzésforma  A deepWORK® a jin-jang elvét követve ötvözi a funkcionális tréning mentális és fizikai ellentmondásait – férfiaknak is ajánlott!

Szeretettel vár minden mozogni vágyó fiatalt és idősebbet Csonka Réka Orsolya edző.

Kérjük az edzésekre előzetesen jelentkezzetek be!  +36 20 960-9290,  illetve a rekamozgas@gmail.com

 

Hatha jóga július hónapban hétfőn 19 órakor kezdődik. A foglalkozásokat Bordákné Kovács Anita jóga-oktató vezeti. Tel: 20/ 548-90-43

 

Várandós jóga július hónapban szerdánként 17.30 órától.  A várandósság 14. hetétől a szülésig végezhető. Felfrissíti a testet és a lelket, mely a babára is jó hatással van. Cél a kiegyensúlyozott, magabiztos várandós anyuka, aki boldogan várja születendő gyermekét. A csoporthoz folyamatosan lehet csatlakozni. A foglalkozást Bordákné Kovács Anita vezeti. Tel: 20/ 548-90-43

 

Kondicionáló torna kedden 8.30 órákor valamint kedden és csütörtökön 18 órakor kezdődik Fehérváriné Tomcsányi  Andrea vezetésével. Az órákra strandtörölköző vagy polifoam valamint igény szerinti mennyiségben víz szükséges.  Info.: 30/203-1854-es telefonszámon!

 

Baba-mama jóga július hónapban keddenként 10.30 órától. Ajánlott szülés után a 8-10. héttől, kb. 10 hónapos korig. A csoporthoz bármikor lehet csatlakozni. A foglalkozást Bordákné Kovács Anita (20/548-9043) védőnő vezeti.

 

Klubok:

AA csoport (szenvedélybetegek klubja) összejövetele keddenként 17.30 órakor.
 

Zenebölcsi hétfőn 10 órától. Az énekes, mondókás foglalkozásra a 9 hónaposnál idősebb babákat várjuk.  A foglalkozást Pusztai Kinga (20/970-8122) zenepedagógus vezeti.

 

A Boldogság Klub (Az öröm művészete) augusztus 24-én tart összejövetelt, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak! Klubvezető: Rapp Ildikó

 

Spirituális ébredés klub programja:

augusztus 22. Van-e élet a komfortzónán túl? Légzések, koncentrációs gyakorlatok. Meditáció.

augusztus 29. Ki vagyok én? Milyennek látom magam és milyen, ahogy mások látnak? Személyiségelemző gyakorlatok. Meditáció.

 

Kérem, jelezze részvételi szándékát, mert a programok témája és helyszíne változhat. Tel:20-9146476.

 

Pályázati felhívásgyerekeknek!

A hosszú nyári napokra szeretnénk egy rajzpályázattal programot adni a gyerekeknek. Ennek apropója az Ars Sacra fesztivál, amelyet 2018. szeptember 15 és 22-e között rendezünk itt a Fehér Ló Közösségi Házban.

 A nemzetközi fesztivál jelmondata ebben az évben : „Tekints az égre, és lásd meg!”

Szeretnénk, ha rajzaitokból kiderülne, hogy a gyerekek mire gondolnak  ha az égre néztek.

A beadott pályamunkákat A4, A3 méretű fehér rajzpapírra elkészítve várjuk, és legfeljebb két darabot. Elkészítésük eszközei: színes ceruza, színes filctoll, zselés toll, akvarell, tempera lehet. A rajzolók nevét, iskoláját kérjük feltüntetni az alkotások jobb alsó részére!
 

Örömmel fogadjuk azokat az alkotásokat, melyek színesek, fantáziadúsak, kifejezőek és a hátterük is kidolgozott.
A beadott alkotásokat nagycsoportos óvodástól 8 osztályos tanulókig több korcsoportban értékeljük, és a legjobbakat díjazzuk!

A zsűri elnöke Vecsei László Ezékiel festőművész.
A pályaművek végső beadási határideje 2018. szeptember 10. 

Várjuk az alkotásokat, amelyekből a legszebbeket egy kiállításon mutatjuk be!
 


szeptember


 

Szeptember 23. vasárnap 10 óra Babaszínház: Síppal, dobbal a Vaskakas Bábszínház előadása.

Kottafüzet, hangjegyek, ritmusképletek - mi történik, ha életre kelnek? Repülnek a hanggombócok, cikáznak a vonalak, száguldoznak a violinkulcsok. A játszók meg zenélnek, mindennel, amit csak érnek: síppal, dobbal, nádihegedűvel.

Dramaturg:Kocsis Rozi ( Blattner Géza-díjas)
Zene:  Rab Viki
Mozgás: Bora Levente
Rendező: Ujvári Janka (Jászai Mari-díjas)

Játsszák: Rab Viki, Vitányi- Juhász István

Az Aprók Színházáról:
Akármilyen hihetetlen, a csecsemők, a három éves kor alatti aprócska gyerekek is fogékonyak a színházi előadásra. Persze nem akármilyenre, hanem kifejezetten nekik készülő játékokra.
Tudós csoportok: pszichológusok, pedagógusok és művészek hosszú évek óta tartó vizsgálatai alapján ismert, hogy a művészi élmények már a méhen belüli életben is befolyásolják a fejlődést. A kínai császárnékról mesélték, hogy amikor állapotosak lettek, csak szép dolgokat volt szabad nézniük, hallgatniuk és szagolniuk, hogy a magzat is szép és kiegyensúlyozott legyen. Kínában már akkor tudták, amit a mai pszichológia tanít, hogy életünk első kilenc hónapja – még az anyaméhben – és az azt követő három év egész életünkre kihat. Irányt szab személyiségünknek, kreativitásunknak, lelki egészségünknek, egyszóval mindennek, ami bennünk később igazán fontos lesz.
Ezt felismerve csatlakozott a győri Vaskakas Bábszínház a norvég szakemberek által elindított „Művészet a legkisebbeknek” elnevezésű programhoz az Aprók Színháza előadásokkal.

A belépőjegy ára: 800 Forint gyermek számára, 1200 Forint felnőtt kísérő számára, melyek megvásárolhatók a Fehér Ló Közösségi Ház nyitva tartási idejében.

Javasoljuk, hogy a belépőjegyet elővételben vásárolják meg, mert a babaszínházi előadásokat csak korlátozott számú néző tekintheti meg!

 

A Fehér Ló Közösségi Ház programja az Ars Sacra fesztiválra 2018. szeptember 15-23. A nemzetközi fesztivál programjai ingyenesen látogathatóak!

A fesztivál mottója: „Tekints az égre, és lásd meg!”
szeptember 15. szombat Családi nap:

14-16 óra: Játszóház. Üvegfestés, gyertyamártás, képeslap- és angyalos ajtódísz készítés.

16 órakor Gyermekrajz-pályázatunk eredményhirdetése és kiállítás megnyitó.

A beküldött munkákat értékeli és a résztvevők figyelmébe ajánlja: Vecsei László Ezékiel festőművész.

16.30 órakor filmvetítés. A közel egy órás programban három ószövetségi történet látható: Noé Bárkája, Dávid és Góliát és Mózes meséje.

szeptember 16. vasárnap 17 óra: Tekints az égre, és lásd meg!” címmel  ünnepi műsor lesz. Szereplők: Camerata Sumynona, (zenekarvezető: Takács István) En l’ air tánccsoport (csoportvezető: Csonka Réka Orsolya), Evangélikus Gyülekezet Kórusa (karvezető: Szeder Kinga), Hegedűs Bori énekes, Hildegard óvoda szavalói, Mosoni Ifjúsági Hittanosok (felkészítő: Weiszné Sáling Éva hitoktató).

A műsort megnyitja: Farkas István piarista házfőnök, Lupusz atya.

 

18 óra: az Art Flexum Művészeti Egyesület ajánlásával Kurcsis László grafikusművész Üzenet című, szakrális témákból rendezett kiállítása. A vendégeket köszönti: Keresztény Gyula a Fehér Ló Közösségi Ház intézményvezetője és Szentkuti Károly az Art Flexum Művészeti Társaság elnöke. A kiállítást megnyitja: Farkas István piarista házfőnök, Lupusz atya.

 

szeptember 18. kedd 15 óra: Keresztény filmklub. Egy olyan történelmi filmet vetítünk, amely „minden idők legtöbb Oscar – díjat nyert alkotása” A mozitörténet legnagyobb filmjében minden grandiózus: a legtöbb Oscar-díjat nyert alkotás elkészítésében ötvenezer közreműködő és nyolcezer statiszta vett részt. A nagyjelenet arénáját egy éven át építették, és több mint kétszáz óriásszobrot faragtak ki hozzá. De ami a legfontosabb: Hollywood legfényesebb csillagai az emberi történelem legnagyobb alakjait varázsolják elénk. Ezt a filmet mindenkinek látnia kell!

220 perc, 1959. 12 éven felülieknek!

 

szeptember 22 szombat 19 óra: Kórushangverseny  a mosoni Nepomuki Szent János Plébániatemplomban.   A koncert szereplői: Evangélikus Gyülekezet Kórusa (karvezető: Szeder Kinga), Halmos László Énekegyüttes, Lajtha László Vegyeskar (karvezető: Wenczlerné Csiki Ilona), Mosoni Nepomuki Szent János Plébániatemplom Szent Cecília Kórusa (karvezető: Horváth Győzőné), Szent Gotthard Plébániatemplom Szent Krisztina Kórusa (karvezető: Szalainé Sándor Katalin), Vissz - Hang Vegyes Kar (karvezetők: Kiss Veronika és Szodfridt Gyula)

Vendégkórus: a Gyõri Bazilika Palestrina Kórusa (karvezető: Katona Tibor)

 

szeptember 18. kedd 17 óra: Origami – a papírvarázslat titkai! Új kézműves csoportunk induló foglalkozása. Ajánlott azoknak, akik szeretnek kézműveskedni, szeretnek kikapcsolódni, feltöltődni, idősebbeknek az agy és a test karbantartásában. Friss nyugdíjasoknak igényes közösség, iskolásoknak, felnőtteknek remek ajándék és lakásdísz-készítési lehetőség. Szakkörvezető: Möhöly Magdolna.

Részvételi díj: 5000 Ft/félév. Előzetes jelentkezést kérünk a 306916-7664-es telefonszámon!

szeptember 20. csütörtök: Nem vagyok egyedül - sorozat

szeptember 23. vasárnap: Pintér Béla koncert

szeptember  27. Az elfogadás napjaa program nyitó ünnepsége. Bővebb felvilágosítást Cselovszki Katalin nyújt.

szeptember 28-án, pénteken folytatódik nagysikerű ovimozi - soroztunk! 9.30 órától szeretettel látjuk az ovisokat .  A jelentkező csoportok az általunk összeállított listából választhatják ki a számukra legmegfelelőbb alkotásokat  A programra előzetes bejelentkezést kérünk Csonkáné Sörös Katalinnál (30916-7664)

szeptember 29. szombat: A Camerata Sumynona 20 éves jubileumi  műsora

szeptember 14. és 28.péntek 20 óra: CultFilmClub előadásai. A filmklubban az ezredforduló filmművészetének megkerülhetetlen alkotásai láthatók. (film info: 06 20 6111 004)

szeptember 4.  kedd 15 óra: Retro Film Klub.  Műsoron – rendhagyó módon egy nemrég készült romantikus kalandfilm látható, melyben szemünk előtt elevenedik meg a XIX. század  Magyarországa.  A  történet középpontjában a lovak, a szerelem és /vagy a bosszú dilemmája áll. (121 perc, 12 éven felülieknek!)

 

A Bütykölő szakkör foglalkozásai péntekenként 17 órakor kezdődnek:

szeptember 7. a nyár kedvelt alkotásai (festés, ragasztás, színezés…kreatívan!

szeptember 14. könyvfaló, könyvjelző, órarend, ceruza-és mütyürke – tartó készítése

szeptember 21. angyalkás figurák, őrangyalok készítése valamint gyöngyfűzés

szeptember 28. filcből és természetes anyagokból készítünk díszeket.

A foglalkozásokon sokféle alkotás elkészítésére is van lehetőség, kreatívkodni szerető kicsiket és nagyokat egyaránt várunk! A szakköri foglalkozásokon az anyagköltség 500 Ft. Bővebb felvilágosítást Csonkáné Sörös Katalin szakkörvezető nyújt a 30/916-7664-es telefonszámon!

 

szeptember 20. csütörtök 10.30 óra: Mesélő Jelek™ Program bemutató foglalkozás
Hallottál már a babajelbeszédről? Szeretnéd könnyebben megérteni, kisbabádat? Gyertek és ismerjétek meg, próbáljátok ki a foglalkozásunkat!
Tájékoztató a babajelbeszédről, egyszerűbb baba-mama kommunikációról, majd bemutató foglalkozás Nyéki Mártával, a program vezetőjével.
A részvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezés az info@meselojelek.hu e-mail címen.

A foglalkozás díja: 1.000 Ft/család (Jöhet baba és családtag is.)

Baba-mama jóga szeptember 11-től keddenként 10.30 órától: Ajánlott szülés után a 8-10. héttől, kb. 10 hónapos korig. A csoporthoz bármikor lehet csatlakozni. A foglalkozást Bordákné Kovács Anita (20/548-9043) védőnő vezeti.

 

Szeretettel várjuk kedves látogatóinkat mozgásművészeti csoportjainkba!

 

Fitness-edzések hétfőn 19 órakor Alakformáló óra: dinamikus mozgásforma, a test gumikötéllel és saját súllyal végzett erősítése. A foglalkozásokra polifoam szükséges!

Szerdán 19 órától zsírégető óra: koreográfia nélkül, egyszerű lépéskombinációk és erősítő blokkok váltják egymást.

deepWORK® csütörtökönként 18.15 órától. Atletikus, intenzív, ugyanakkor különleges edzésforma, melyek alapja az öt természeti elem és a magas energiaszint!  A deepWORK® a jin-jang elvét követve ötvözi a funkcionális tréning mentális és fizikai ellentmondásait – férfiaknak is ajánlott!

Szeretettel vár minden mozogni vágyó fiatalt és idősebbet Csonka Réka Orsolya edző. Bővebb felvilágosítás: +36  20 960-9290,  illetve rekamozgas@gmail.com. Bejelentkezni is itt lehet!

 

Kondicionáló torna Andival hétfőn 18.15 órakor, kedden és csütörtökön 8.30 órakor.   A koordináció és az izomcsoportok fejlesztése. A foglalkozásra polifoam valamint igény szerinti mennyiségben víz szükséges. Bővebb felvilágosítást a 30/203-1854-es telefonszámon lehet kérni.

 

Step-kondi kedden 18 órakor.  Az edzés intenzív mozgásával igénybe veszi a gerincalapot és a lábízületeket. Bővebb felvilágosítást Fehérváriné Andi nyújt a 30/203-1854-es telefonszámon. Előzetesen bejelentkezni is ezen a számon lehet!

 

Egészségjavító tornát vezetnek a Szeretet Fénye Közhasznú Alapítvány tagjai kedden 19.30 órakor. Ez a mozgás erősíti a gerinc melletti mély hátizmokat, javítja a testtartást, fejleszti a koncentráció képességet, átmozgatja az ízületeket, nyugtató.  A foglalkozást Peszlenné Bea vezeti (20/919-9658)

 

Senior örömtánc Zsuzsival péntekenként 8.30 órától.  A foglalkozásokra várjuk az 50 év felettieket. A táncórákat Faragóné Zsuzsa vezeti. Nem kell hozni táncpartnert, és nem kell előzetes tánctudás sem. Nemcsak fizikai mozgás, hanem agytorna is egyben. Kíméletes sporttevékenység. Csak egy kényelmes váltócipő és víz szükséges. További információ: Faragóné Tóth Zsuzsanna, 0620/235-89-70

 

Hatha jóga szeptember 10-től hétfőn 19 és csütörtökön 18 órakor kezdődik. A foglalkozásokat Bordákné Kovács Anita jóga-oktató vezeti. Tel: 20/ 548-90-43

 

A Holdkeleti Női Táncklub  ajánlata: törzsi és klasszikus hastánc oktatás szerdán 17 órától. Érdeklődni a következő számon lehet: Kaltenecker Tímea 06-20/4345070

 

Pilates torna pénteken 18 órától. A foglalkozást Fehérváriné Tomcsányi Andrea vezeti.  (30/203-1854). A helyes testtartásért felelős izmok fejlesztése, koordináció, stressz oldás, a harmonikus jó közérzet kialakítása a saját légzés ritmusában.

 

Várandós jóga szeptember 12-től szerdánként 17.30 órától.  A várandósság 14. hetétől a szülésig végezhető. Felfrissíti a testet és a lelket, mely a babára is jó hatással van. Cél a kiegyensúlyozott, magabiztos várandós anyuka, aki boldogan várja születendő gyermekét. A csoporthoz folyamatosan lehet csatlakozni. A foglalkozást Bordákné Kovács Anita vezeti. Tel: 20/ 548-90-43

 

Zumba keddenként 18.30 órától. A foglalkozást Lőrincz Sára edző vezeti.

 

Klubok:

AA csoport (szenvedélybetegek klubja) összejövetele keddenként 17.30 órakor.

 

Aktív élet egészségesen- életmód klub. Ingyenes állapotfelmérés és előadás szeptember 18-án, kedden 17 órától.  A foglalkozást Felföldi Rozália vezeti: Információ: 06 / 30-291-5242.

 

Kreatív Alkotók Köre foglalkozásai szeptember  1-jén, 15-én és 29-én szombaton tart összejövetelt Burda Zsuzsa és Móczi Sándor képzőművészek vezetésével.

 

Kreatív Kör szeptember 6-án és 20-án, szerdán 17 órától várja a textil kedvelőit. Szakkörvezető: Bernáth Judit textilművész. Jelentkezni a 206-307-es, ill. a 30/916-7664-es telefonszámokon lehet.

 

Mo-Horda Klub összejövetele szeptember 20. szerda 9.30 órawww.facebook.com/mohordaklub

 

Reiki szeptember 10.  hétfő 18 óra:  itt az univerzális életenergia segítségével gyógyulhatnak a

résztvevők. A foglalkozást Elek Csilla és a mosonmagyaróvári Reiki kör önkéntes segítői vezetik.

 

Spirituális ébredés klub. Klubvezető: Czére Zsuzsa. 06209146476
szeptember 5. Látók, jósok, jövendőmondók. Ismerhető e a múlt és a jövő? Utazás a múltba, meditáció
szeptember 12. 12 női archetípus. Az alkimista istennő: Hekaté. Önismereti tréning felnőtteknek. Meditáció, relaxáció
szeptember 19. Kapcsolatteremtés másokkal és önmagunkkal. Vásárlás az "Élet áruházában"-csoportjáték. Belső gyerek meditáció
szeptember 26. 12 női archetípus. Az alkimista istennő: Aphrodité. Önismereti tréning felnőtteknek. Meditáció és relaxáció.

 

 

Vissz-Hang Vegyeskar pénteken 19.30 órától tartja próbáját, amelyet Szodfridt Gyula és Kiss Veronika énektanárok vezetnek.

 

Zenebölcsi hétfőn 10 órától. Az énekes, mondókás foglalkozásra a 9 hónaposnál idősebb babákat várjuk.  A foglalkozást Pusztai Kinga (20/970-8122) zenepedagógus vezeti.

 

Zeneovi a zenebölcsiből már „elballagott” óvodásoknak.  Cél a hallásfejlesztés, alapritmusok megismerése, zenei memóriatréning- kreatívan. A foglalkozást vezeti: Pusztai Kinga (20/970-8122) zenepedagógus, szerdán 16.30 órakor.

 

Gyerekcsoportok:

Balett-foglalkozás keddenként 16 órától ovisoknak, 17 órától iskolásoknak, haladóknak. A foglalkozást Zuber Éva (30/916-3775) balettmester vezeti. 

 

Break suli (Madkidz): hétfőn és szerdán. Edzők: Lippert Márton (Marci) és Vecsei Tamás (Sir)  (HedoniZm Crew) vezetésével (30/733-8001; 20/598-5469)

 

En l’ air tánccsoport- modern tánc, mely a kortárs balett elemeit használja fel a koreográfiákban. Általános iskolások és középiskolás-felnőtt csoportok várják a táncolni vágyókat. Az órákat Csonka Réka Orsolya moderntánc-tanár vezeti. Jelentkezés és bővebb felvilágosítás: (06 20 960 9290, rekamozgas@gmail.com),  ill a csoport facebook-oldalán)

 

HUNGARYthmic TSE rocki edzése: Varga Eszterrel (70/430-2174) ovisoknak, kisiskolásoknak. kedden és csütörtökön 17 órától.

 

OKAY-DANCE tánccsoport hétfőnként tart próbákat, ahol  disco táncot tanít nagycsoportos óvodások és általános iskolások számára.  A foglalkozást Pappné Varga Zsuzsa vezeti (30/7187505)

 

Royal Kolibri – hip-hop táncoktatás: csütörtökön 16 és 19 órától, valamint szombaton 14 órától.  Csoportvezető: Auxner Bianka ncpedagógus és Auxner Péter edző. Jelentkezés: 30/3899157 vagy facebookon Royal Kolibri TSE

 

 

 


© 2014 Powered by WebSiter