A Mozgó Mozi műsora október 29-én:

 

Október 29. vasárnap 10 óra: Lego Ninjago  3D

magyarul beszélő, amerikai-dán családi animációs film, 100 perc, 2017.
6 éven felülieknek!

 

Ninjago csöpp szigetét rejtélyes ellenség ostromolja. Még szerencse, hogy hat legyőzhetetlennek tűnő nindzsa minden éjszaka harcba száll, és meghökkentő fegyverarzenálja segítségével visszaveri az ellenséget.
De kik lehetnek ők?
Senki sem tudja. És nem is sejti, hogy az éjszakai szuperharcosok nappal egész másfajta ellenséggel küszködnek. Ugyanis osztálytársak a helyi gimiben, és a középiskolások egyszerű, ám sok küzdelemmel teli hétköznapjait próbálják túlélni.

rendező: Charlie Bean
forgatókönyvíró: Hilary Winston Bob Logan Ű
producer: Roy Lee
vágó: Julie Rogers


 

Október 29. vasárnap 12 óra: Kis Vámpír  3D
német-angol-dán-holland családi animációs film, 2017.

6 éven felülieknek!
 

 

Rudolph, a tizenhárom éves vámpír fiú bár már a sok századik szülinapi bulijára készül, de egy évet sem öregszik. Nincs sok kedve az ünnepléshez, hiszen mindig ugyanaz a program: egy öreg kastély romos falai között köszönti fel Őt családja. Nem hagyhatják el otthonukat, mivel vámpírvadászok lesik minden lépésüket. Ám Rudolph egy kis izgalomra vágyik, ezért meglóg otthonról, és találkozik Tonyval, egy kisfiúval, aki rajong a kísértettörténetekért, és természetesen a vámpírokért. Hamar barátságot kötnek, és közösen próbálják megállítani a gonosz vadászokat.

rendező: Karsten Kiilerich Richard Claus
forgatókönyvíró: Richard Claus
zene: Vidjay Beerepoot
producer: Chris Brouwer Richard Claus
vágó: Job ter Burg


 

Október 29. vasárnap 14 óra: Kingsman: Az aranykör
magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték, 141 perc, 2017.
16 éven felülieknek!

 

Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő.
De néha a "majdnem mindig" is kevés.
Az új ellenség (Julianne Moore) természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantja a központjukat.
Csak az újonc Töki (Taron Egerton) és kiképzője, Merlin (Mark Strong) ússza meg a támadást: ők Amerikába menekülnek, ahol a szervezetükhöz hasonló, helyi cég, a Statesman egy embere (Halle Berry) várja őket. Együtt vágnak neki, eddigi legkeményebb, legveszélyesebb feladatuk leküzdésének.

 

Szereplők: Gary 'Töki' Unwin Taron Egerton, Poppy Julianne Moore, Merlin Mark Strong, Ginger Halle Berry, Tequila ügynök Channing Tatum, Champagne ügynök Jeff Bridges, Harry Hart Colin Firth, Whisky ügynök Pedro Pasca

rendező: Matthew Vaughn
forgatókönyvíró: Jane Goldman Matthew Vaughn

operatőr: George Richmond
zene: Henry Jackman Matthew Margeson
producer: Adam Bohling David Reid Matthew Vaughn
vágó: Eddie Hamilton

 

Október 29. vasárnap 16.30 óra: Egyenesen át
amerikai dráma, 108 perc, 2017.
16 éven felülieknek!

 

Néhány orvosegyetemista bátor és őrült kísérletre szánja el magát. A halál utáni élet érdekli őket, hát próbaképpen meghalnak. Mindez persze laboratóriumi körülmények között zajlik, a barátaik meg ott vannak mellettük, és a megfelelő pillanatban mindig újraélesztik őket.
De lassacskán rá kell jönniük, hogy a bátorságuk vakmerőség volt. Átjutottak a túloldalra, és sikerült visszajönniük, de valami olyasmit hoztak magukkal, amire nem készültek fel. A halál ott marad velük, és hiába élnek, nem tudnak megszabadulni tőle...

Szereplők: Marlo Nina Dobrev, Courtney Ellen Page, Nelson Kiefer Sutherland, Ray Diego Luna, Sophia Kiersey Clemons Charlotte McKinney, Jamie James Norton

rendező: Niels Arden Oplev
forgatókönyvíró: Peter Filardi Ben Ripley
operatőr: Eric Kress
producer: David Blackman Michael Douglas Laurence Mark
vágó: Tom Elkins

 

Október 29. vasárnap 18.30 óra: Űrvihar   3D
109 perc, 2017.
12 éven felülieknek!

 

 


A klímaváltozás biztos és elkerülhetetlen. És semmi kétség: a Föld lakóinak az életébe kerülhet. A rémítő lehetőség végre szövetségbe kényszerítette a világ vezetőit, akik együtt hozták létre az egyetlen technikai megoldást, ami a menekülés lehetőségét kínálja. Egy műholdakból álló, a Föld körül keringő gyűrűt, amelynek különleges geotechnológiai megoldásai elháríthatják a természetet fenyegető veszélyeket.
A rendszer két éve üzemel sikeresen. Ám egy műszaki hiba átalakítja a műholdhálózat működését, és ami eddig a világunk túlélését biztosította, most a gyilkosává lehet. Az ember önmagánál hatalmasabb szerkezetet alkotott, és az most maga alá is gyűri.
Egy magányos űrhajós (Gerard Butler) azonban feljut a műholdakhoz. Ha ő idejében meg tudja oldani a helyzetet, az emberiség ismét megússza. Csakhogy közben idelenn is működésbe lép egy szörnyű terv, ami a Földön és az égen is újabb veszélyeket hozhat...

Szereplők: Jake Gerard Butler, Palma elnök Andy Garcia, Leonard Dekkom Ed Harris, Sarah Wilson Abbie Cornish, Max Jim Sturgess, Hernandez Eugenio Derbez, Duncan Robert Sheehan

rendező: Dean Devlin Danny Cannon
forgatókönyvíró: Dean Devlin Paul Guyot
operatőr: Roberto Schaefer
zene: Pinar Toprak
producer: Dean Devlin David Ellison Dana Goldberg Marc Roskin
vágó: Ron Rosen


Október 29. vasárnap 20.30 óra:  Szárnyas fejvadász 2049     3D
magyarul beszélő, amerikai sci-fi, 2017.
16 éven felülieknek!

 

 

2019-ben a replikánsok után vadászó szárnyas fejvadászok egyike különös felfedezést tett. Harminc évvel később egy másik fejvadász, az LAPD tisztje, K (Ryan Gosling) egy másik titokra lel. Egy olyan rejtélyre, amely ha felszínre kerül, felforgathatja mindazt, ami a földi társadalomból még megmaradt. Az ügy érdekében fel kell kutatnia a rendőrség egy régi emberét: Rick Deckardot (Harrison Ford): Csakhogy Deckard 30 évvel ezelőtt eltűnt, és senki nem tudja, hol bujkálhat.
Azt is csak néhányan sejtik, hogy miért...

Szereplők: Rick Deckard Harrison Ford, K ügynök Ryan Gosling, Niander Wallace Jared Leto Lennie James Mackenzie Davis Carla Juri, Sapper Dave Bautista, Joshi hadnagy Robin Wright, Joi Ana de Armas, Luv Sylvia Hoeks

rendező: Denis Villeneuve
író: Philip K. Dick
forgatókönyvíró: Ridley Scott Hampton Fancher Michael Greenburg
operatőr: Roger Deakins
producer: Broderick Johnson Andrew A. Kosove Ridley Scott Cynthia Sikes Bud Yorkin

 

 

 


© 2014 Powered by WebSiter