A Szeretet Fénye

közhasznú alapítvány

Mosonmagyaróvár

Bemutatkozás

2004–ben alakultunk meg, és a kezdeti évben szinte minden hónapban gyarapodott a kis csapat. Az első alkalmakkor egymás otthonában tartottuk a foglalkozásainkat, majd a Mosoni Plébánia adott otthont kis időre nekünk. Ekkor még inkább csak egymással ismerkedtünk. 

Majd egyik társunk felajánlotta, hogy minden héten legyünk náluk, mert kisgyermekeik miatt ez így nekik kényelmesebb lenne. Ez jobban összekovácsolta a kis csapatot. És itt kezdtünk készülni, a lehető legtöbb társunkat bevonva, a Szeretet Fénye Kulturális Találkozójára. A XI. Találkozón léptünk fel először 2006-ban, a következőt már mi szerveztük Mosonmagyaróváron 2007-ben. Ez volt a csapatunk életében az első nagy megmérettetés.


Közben Máriakálnok lett az összejöveteleink helyszíne, ahol 2014-ben rendeztük meg a többszáz fős Kulturális Találkozót. Minden csütörtökön tartunk foglalkozásokat, melynek témáját előre megbeszéljük. Vannak előadások, beszélgetések különböző témákról, filmnézős, nyáron szabadban partizós, vagy éppen együtt színházba menős, vendéget meghívós, bibliával ismerkedős. Minden alkalommal kapunk valamit, amiből tanulhatunk.

feherlo

feherlo